Coming Up

Geen evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief

Net nieuw

Uit: De Stentor / Inge Blankvoort   De Elfstedentocht verlengen in de Noordoostpolder. Hoe leuk is dat? Johan Oenema kreeg met zijn ludieke verhaal zaterdagavond de handen op elkaar in Kraggenburg en...

Zomercarnaval !

Wat is een echte zomer nou zonder een feestje georganiseerd door onze carnavalsvereniging? Dat Kraggenburg 70 jaar bestaat willen wij natuurlijk ook niet aan ons voorbij laten gaan. Op 31 augustus organiseert Carnavalsvereniging De Zotte Leeuwkes daarom een zomercarnaval: lekker bijpraten aan het einde van de vakantie onder het genot van een drankje en een hapje in de sfeer van de zomer en het strand! Het feest is voor jong en oud.  

 

Wanneer: zaterdag 31-08-2019 

Tijdstip: Het feest start om 15:00 uur en eindigt in de avond

Locatie: wordt later bekend gemaakt

Houdt voor meer informatie Facebook en www.zotteleeuwkes.nl / www.kraggenburg.nl in de gaten. 

 

Wij hebben er allemaal zin in en hopen dat u allen komt, zodat we de vakantie mooi af kunnen sluiten!

Stem op ons! Of kom bij ons!

Oke Rabo lid. Stem op ons bij de Rabo Club Kas Campagne. We hebben minimaal 300 stemmen nodig om de koekjes die aan de flyer zat weer terug te verdienen. Ben je geen Rabo lid, maar eerder zo'n duurzaam Triodos bankklant of nog erger een ING proletariaat? Niet erg, kom dan naar een van onze evenementen en steun ons met je bezoek (check onderstaande jpg voor komende highlights) . Zo zie je maar weer, wij vinden iedereen lief. Zolang je maar stemt. Of komt.