Ontvang onze nieuwsbrief

Coming Up

23 feb 2019
08:00PM -
Gezwam rond de Dam 2019

Net nieuw

De 26e editie van het Flevolands kampioenschap buutreed’nen is gewonnen door Jaap Veldhuis alias Dickie de glasvezelgraver. Ook de publieksprijs ging naar de vlotte babbelaar uit Kraggenburg. In een...

Inschrijving Comedy Festival 2016


UICF2016 minilogo website 236x59 Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april vindt weer het Utrecht International Comedy Festival plaats. Voor de 5e jaar op rij organiseren wij een gezamenlijk reis naar de hoofdstad van de comedy.

 

Het festival wordt georganiseerd door het Comedy Huis in Utrecht, met wie wij nauwe banden hebben voor onze Zotte Comedy Avond en het Gezwam rond de Dam. 

 

 

 

Voor dit humorfestijn verandert de bovenste verdieping van het Utrechtse TivoliVredenburg in een comedy-walhalla met maar liefst 5 zalen en meer dan 50 van de grappigste comedians uit Nederland, Engeland, België en de rest van Europa! Reken op twee avonden vol vermaak met ervaren grappenmakers als Murth Mossel, Jamali Maddix (UK), Adam Fields (UK), Roel C. Verburg, Harry Glotzbach, Maureen Younger (UK), Arbi el Ayachi (BE), Ria Lina (UK), Jasper van Kuijk, Isak Jansson (SWE), Caroline Clifford (UK) en vele anderen.

 

Met gezamenlijk vervoer gaan wij op zaterdag 2 april naar Utrecht. Kosten voor vervoer en entree worden gedeeld (ca 40,- euro). Elke comedy liefhebber kan met ons mee. Opgeven is verplicht. Dat kan per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Rond half maart ontvangt iedereen de definitieve informatie, maar we vertrekken rond 18:30 uur vanaf HCR van Saaze in Kraggenburg en zijn rond 01:00 uur terug. 

 

Voor programma en achtergronden; check de site van het Comedy Festival.