Ontvang onze nieuwsbrief

Coming Up

23 feb 2019
08:00PM -
Gezwam rond de Dam 2019

Net nieuw

De 26e editie van het Flevolands kampioenschap buutreed’nen is gewonnen door Jaap Veldhuis alias Dickie de glasvezelgraver. Ook de publieksprijs ging naar de vlotte babbelaar uit Kraggenburg. In een...

Kerstmarkt Kraggenburg 2015

 

GEZELLIGE KERSTMARKT

ZATERDAG 12 DECEMBER

15:00 - 19:00 uur

 

kerstmarkt In samenwerking met HCR van Saaze organiseren wij ook dit jaar weer een gezellig kerstmarkt, met kramen, muziek, lekker eten en vermaak.

 

KERSTBOMEN VERKOOP  

Net als vorig jaar hebben wij voor u weer prachtige bomen van top kwaliteit  ingekocht.  Of u nu op zoek bent naar een Fijn Spar of een Nordman  groot of klein met of zonder kluit bij ons komt u er altijd uit. Met u kerstboom geen geleur op verzoek brengen we ze gratis tot aan uw deur. Let op: de kerstbomen verkoop start om 10:00 uur ’s ochtends.

 

KERST- EN WINTERKRAMEN  

Zoals u kunt verwachten van een kerstmarkt zijn er  tal van kerstkramen om u volledig in de kerstsfeer te laten komen. Nieuw dit jaar is het bonnen systeem doet u een aankoop bij een van de standhouders dan ontvangt u een lot waarmee u kans maakt op een prachtige ….……(verrassing) uit de carnavals kraam.

 

 

PREUVEMENT  

Nog geen inspiratie opgedaan voor het kerstdiner? Tijdens de kerstmarkt zijn er verschillende kramen met heerlijke versnaperingen. o.a. wild, gerookte zalm, wafels en nog veel meer.

 

MUZIKALE OPTREDENS

Voor de Muzikale omlijsting van de kerstmarkt hebben we dit jaar extra uitgepakt. Met maar liefst drie optredens zullen de kerst liedjes u niet ontgaan deze kerstmarkt. Mis het niet dus kom op tijd het eerste optreden begint om 15.30. Voor u treden op deze kerstmarkt:

 

Vocalgroepen 4Vocals en Flavour

Beide vocalgroepen bestaan uit vier dames. Het repertoire bestaat uit kerstpopsongs vanaf de jaren zeventig tot heden. Daaronder niet alleen songs van bekende namen zoals John Lennon, ABBA en Miss Montreal, maar ook minder bekende en toch prachtige kerstsongs van bijvoorbeeld Nsync. Met zowel up-tempo nummers als ballads is het programma zeer afwisselend. Er staan zelfs rock'n roll kerstpopsongs op het programma. De vocalgroepen staan onder leiding van Jan Groot, die ook de pianobegeleiding verzorgt. Tijd: 15.30

 

SisterSound

Sistersound bestaat uit 2 Enthousiaste zussen uit de polder maken al samen muziek zolang zij zich kunnen herinneren. In een akoestische opstelling spelen zij o.a. nummers van: Ilse de Lange, Miss Montreal, Lorde, Racoon en nog veel meer. Wij hebben ze weten te strikken om ook wat gezellige kerst nummers in te studeren. Tijd: 17.00

 

RAD VAN FORTUIN  

Prachtige uiteenlopende prijzen zijn samengesteld  voor 3 rondes Rad van Fortuin. Dit mag u niet missen!

 

SKIHUT

Natuurlijk mag de skihut niet ontbreken op de kerstmarkt. Dit jaar zullen wij u de heerlijke warme glühwein op speciale wijze presenteren.

 

KINDERACTIVTEIT

Dit jaar zal het springkussen niet ontbreken voor de kinderen. We hebben leuke activiteiten bedacht. Vergeet niet de kersmarkt kleurplaat mee te nemen en in te leveren misschien win jij een leuke prijs. 

 

STANDHOUDER

Wilt u nog deelnemen als standhouder? Dan kunt u zich nog opgeven bij de zotteleeuwkes; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.