Ontvang onze nieuwsbrief

Coming Up

10 nov 2017
08:30PM -
Jaarvergadering
11 nov 2017
08:30PM -
Zotte Comedy Avond
03 feb 2018
07:00PM -
Gezwam rond de Dam

Net nieuw

Op zaterdag 11 november 2017 organiseren de Zotte Leeuwkes samen met HCR van Saaze en het Comedyhuis uit Utrecht voor de 5e keer De Zotte Comedy Avond. Comedy in het cafe, in de polder, simpel,...

Zotte Comedy Avond

Lustrum Zotte Comedy Avond

Op zaterdag 11 november 2017 organiseren de Zotte Leeuwkes samen met HCR van Saaze en het Comedyhuis uit Utrecht voor de 5e keer De Zotte Comedy Avond. Comedy in het cafe, in de polder, simpel, gezellig, knus, gewoon normaal.

 

Het Comedyhuis serveert ook dit jaar de beste comedians in het cafe annex restaurant van HCR van Saaze.

 

Jeroen Pater

MC deze avond is Jeroen Pater. Vriend van de vereniging, organisator van het Utrechts Internationaal Comedy Festival, ex jurylid gezwam, mede-oprichter Zotte Comedy Avond, workshop leider gezwam rond de dam, mede baas van het Comedyhuis, maar bovenal ervaren en verrassend scherp geestig. Dat is Jeroen.

 

Roel C Verburg

Wij zagen Roel C tijdens onze eerste comedy toer in Utrecht, heette toen nog Hecklers. Een comedian met een gitaar, das apart. Kan dat wel? Jazeker kan dat wel. Zingen, vertellen, verbazen. Tevens bij Veronica te horen bij van Inkel,  maar nu voor het eerst naar Kraggenburg. 

 

Felix Heezemans

Hij heeft ons nog niet gezien, maar wij hem wel. Overdag is hij ambtenaar, 's avonds comedian. En niet onverdienstelijk, won laatst nog de publieksprijs op het VARA Leids Cabaret Festival. Een jaar of 10 in het vak, maar nu al bijna hoogste bereikt; optreden bij de Zotte Comedy Avond.

 

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman kan lief overkomen, maar schuwt geen enkel onderwerp en kan na een subtiel doordenkertje plotseling snoeihard uit de hoek komen. Om een hobby te zoeken naast zijn studie Wiskunde stapte hij in 2014 een podium op, en vervolgens won hij in 2015 de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in 2016 de Delft Talent Comedy Award en de publieksprijs bij de Comedyhuis Comedy Competitie.

(oke, tekst beetje geleend, maar is wel goed).

 

Kortom;

Niet te missen dus; zaterdag 11 november om  20:30 uur in HCR van Saaze in Kraggenburg. In het cafe. Er wordt entree gevraagd. Maar dat is het meer den waard. Kom op tijd.

 

 

5e Zotte Comedy Avond

 

4e Zotte Comedy Avond

Op zaterdag 12 November organiseren wij samen met HCR van Saaze alweer de 4e Zotte Comedy Avond. Ook dit jaar kunnen we genieten van Stand-Up Comedy verzorgd door het Comedyhuis

 

flyerComedy in het cafe, in de polder, simpel, gezellig, knus, gewoon normaal.

Dit jaar met wederom 4 comedy toppers! Een avond die u niet mag missen.

 

 

De avond begint om 21:00 uur, zaal open 20:30.Entree is 7,50 euro.

 

Line Up:

Het zijn niet de eerste de beste die het Comedy Huis in Utrecht afstuurd. Ze weten dat het publiek in het Zotte Leeuwendorp wat gewend is, dus ook nu weer kunt u genieten van 4 toppers uit de eredivisie van de stand-up:

  • Ronald Smink
  • Hassan El Rahaui
  • Patrick Meijer
  • Open Spot

Lees meer: 4e Zotte Comedy Avond