Ontvang onze nieuwsbrief

Coming Up

23 feb 2019
08:00PM -
Gezwam rond de Dam 2019

Net nieuw

De 26e editie van het Flevolands kampioenschap buutreed’nen is gewonnen door Jaap Veldhuis alias Dickie de glasvezelgraver. Ook de publieksprijs ging naar de vlotte babbelaar uit Kraggenburg. In een...

4e Zotte Comedy Avond

Op zaterdag 12 November organiseren wij samen met HCR van Saaze alweer de 4e Zotte Comedy Avond. Ook dit jaar kunnen we genieten van Stand-Up Comedy verzorgd door het Comedyhuis

 

flyerComedy in het cafe, in de polder, simpel, gezellig, knus, gewoon normaal.

Dit jaar met wederom 4 comedy toppers! Een avond die u niet mag missen.

 

 

De avond begint om 21:00 uur, zaal open 20:30.Entree is 7,50 euro.

 

Line Up:

Het zijn niet de eerste de beste die het Comedy Huis in Utrecht afstuurd. Ze weten dat het publiek in het Zotte Leeuwendorp wat gewend is, dus ook nu weer kunt u genieten van 4 toppers uit de eredivisie van de stand-up:

  • Ronald Smink
  • Hassan El Rahaui
  • Patrick Meijer
  • Open Spot

Ronald Smink

Ronald Smink is een echte Noorderling. Geboren en getogen in het Friese Joure en al jaren inwoner van Groningen. In datzelfde Groningen won Ronald in 2007 zowel de jury,- al publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De Jury omschreef Ronald als ‘een groot talent dat volledig ‘out of the box’ denkt. Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar‘.

 

Deze lijn werd doorgetrokken in de eerste avondvullende voorstelling ‘Bor Knok’ waarmee Ronald drie seizoenen lang langs de Nederlandse theaters trok. Het leverde hem o.a. een goede recensie op in het Parool waarin Ronald zelfs werd vergeleken met Bert Visscher en Jochem Myjer. In 2011 volgde zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Bonanza’. De Volkskrant schreef daarover het volgende ‘Ronald Smink verwart het publiek in de traditie van Herman Finkers, maar dan harder en sneller’. Met dit programma is Ronald nog tot eind januari 2014 te zien in de theaters.

 

Hassan El Rahaui

Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy scene en wie hem heeft gezien snapt meteen waarom. Want Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek wint. Dat is ook waarom deze vriendelijke Utrechter onlangs nog als Geert Wilders schitterde in de nep-reclame voor Unox die het internet veroverde.

 

Patrick Meijer

Patrick Meijer (Enschede, 1973) is winnaar van de Culture Comedy Award van 2005. Naast dat hij zijn eigen grappen bedenkt, is hij ook tekstschrijver voor o.a. Javier Guzman. In 2006 was hij verbonden aan Fast Comedy, een tussenvorm van improvisatie en stand-up comedy en Drugs Comedy. Ook maakt hij online sketches voor Samanuga, een platvorm voor comedians en filmmakers.

 

Open Spot

Open Spot is voor het nieuwe talent, de verrassing van het jaar! Laat u verrassen.