Ontvang onze nieuwsbrief

Coming Up

23 feb 2019
08:00PM -
Gezwam rond de Dam 2019

Net nieuw

De 26e editie van het Flevolands kampioenschap buutreed’nen is gewonnen door Jaap Veldhuis alias Dickie de glasvezelgraver. Ook de publieksprijs ging naar de vlotte babbelaar uit Kraggenburg. In een...

3e Zotte Comedy Avond

 

flyer

Op zaterdag 14 november om 21:00 uur organiseren we samen met HCR van Saaze en het Comedyhuis uit Utrecht de 3e Zotte Comedy Avond.

Comedy in het cafe, in de polder, simpel, gezellig, knus, gewoon normaal.

 

Dit jaar met wederom 4 comedy toppers! Een avond die u niet mag missen.

 

De line up is dit jaar:

Soula Notos MC

Edo Berger

Eric van der Woude

Johan van Gulik

 

 

Soula Notos

Is theatermaker, verhalenverteller, actrice, presentatrice en comedian. Op tv is zij te zien geweest als presentatrice van het programma Gonzo (NTR) en als comedian in de talkshow De Halve Maan (NTR). Als comedian en als MC treed ik op door heel het land en zo mogelijk ook in het buitenland. Ik ben lid van het Utrechtse collectief COMEDYHUIS, dat o.a. maandelijks comedyshows organiseert in Utrecht en ook verantwoordelijk is voor het Utrecht International Comedy Festival. Ook ben ik mede-oprichter van COMEDY KITCHEN (promotie van vrouwelijk comedytalent). Comedy Kitchen staat dit jaar voor het vierde opeenvolgende seizoen in de theaters. Ditmaal met de voorstelling "In your Face".

 

Edo Berger

Edo Berger is cabaretier en stand up comedian. Edo is gek op kinderen en eet alles. Hij was eerst van een oud vrouwtje die er maar één keer per week boodschappen mee deed. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Samen met mede-cabaretier Jasper Smit heeft hij een wekelijkse muzikale column op Q-Music. Daarnaast filmt en regisseert hij documentaires en videoclips. Hij begon zijn podiumcarrière bij cabaretgroep Schering en Inslag, waarmee hij in de finales van het Groninger Studentencabaretfestival en het Leids Cabaretfestival stond. In 2008 won hij het Rabo Camuz Kleinkunstfestival en in 2010 het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival. Eerder maakte hij deel uit van de toernee van Night of Comedy.

 

Eric van der Woude

Eric van der Woude is al jarenlang een graag geziene gast op comedy-avonden in Nederland en België. In januari 2013 won deze droge Amsterdammer zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award. Het juryrapport liet er geen misverstand over bestaan: 'Met zichtbaar gemak bespeelt Eric het gehele podium, zoekt en vindt hij op een natuurlijke wijze het publiek en varieert hij van de actualiteit, naar de subtiele woordgrap en weer terug naar zijn eigen belevingswereld.' Klinkt allemaal heel erg juryrapporterig, maar ze bedoelen gewoon dat Eric kei grappig is.

 

Johan van Gulik 

Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen een heel andere weg ingeslagen. De weg naar het Stand-up Comedy. Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Hij weet de zaal aan het lachen te brengen met zijn verhalen over zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homo-cafe’s en nog veel meer verhalen. Deze beroeps Amsterdammer gaat geregeld door de bodem van de goede smaak heen. Zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem gelijk vergeeft. Deze lachspier-masseur zaait al jaren dood en verderf in comedy land. Ook op tv heeft Johan zijn visitekaartje afgegeven. Zijn optredens bij JENSEN en The Comedy Factory zijn onvergetelijk. Ook heeft hij de 2e plaats weten te bemachtigen op het AKF (Amsterdams Kleinkunst Festival). En in 2009 stond hij in de halve finale van het Utrechts Cabaret Festival. Quote van Johan: ” Ik ben niet actueel…maar ik lees hem wel elke dag”.

 

De avond begint om 21:00 uur, er wordt entree geheven.