Coming Up

Geen evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief

Wie wordt de Flevozwammer van 2017?

 

Flevozwammer 2016

Per heden is de inschrijving voor het Gezwam rond de Dam 2017 geopend!

 

Wie wordt de Flevozwammer van 2017? Dat weten we natuurlijk nog niet, maar de inschrijving is per heden geopend. Op 18 februari 2017 vindt voor de 25e keer het Gezwam rond de Dam, oftewel het Flevolands Kampioenschap Buutreednen, plaats. Een traditioneel evenement, dat zicht het grootste carnavalsfeest van Flevoland mag noemen.

 

 

De organisatie zoekt elk jaar 6 tot 8 deelnemers die mee willen doen aan het grootste carnavalsevenement van Flevoland. Elke Flevolander kan zich opgeven om deze uitdaging aan te gaan. Humor en goede verbale kwaliteiten zijn hiervoor goede eigenschappen om een enthousiaste zaal van 700 mensen te boeien. 

 

De deelnemers mogen het opnemen tegen de Flevozwammer van 2017, namelijk Jaap Veldhuis. Met zijn alter ego "Kees van der Weerd" wist hij zowel de juryprijs en de publieksprijs te winnen. Deelnemers mogen maximaal 11 minuten, staande in de ton, de zaal vermaken met ludieke grappen. In een bijzonder gezellige zaal met fantastisch publiek is het de uitdaging de lachers op de hand te krijgen. 

 

Ben jij die grappenmaker, verhalenverteller, lolbroek en expressieve persoonlijkheid die het aandurft? Neem dan contact met ons op. Met deelname ding je mee naar de eerbare titel van Beste Flevozwammer 2017 . Dit jaar zullen de dweilorkersten De Utlopers uit Sneek en de De Menaemer Feintsjesde artiesten muzikaal ondersteunen. Een ieder kan zich aanmelden voor 31 december 2016 bij de organisatie. Stuur daarvoor een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.