Coming Up

Geen evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief

Prins Pandemie: "In thuisquarantaine, dus ik ben er nie"

Na een jaarlang in oranje ondergedompeld te zijn met Prins On(t)stopper, is het nu aan mij - Prins Pandemie - de taak om het roer drastisch om te gooien.

Doorgaans hebben we in november bij de Zotte Leeuwkes altijd een Prinsverkiezing, maar dit jaar heb ik als Prins de kop opgestoken.

Sinds maart ben ik al niet meer weg te denken in het "nieuwe normaal". Gezien de thuisquarantaine heb ik met de Raad van Elf goed de tijd genomen om het programma eens even onder de microscoop te bekijken.

 

We hebben geprobeerd om vaccinaties voor jullie, ons carnavalspubliek, te realiseren, maar helaas kreeg dit geenprioriteit.

Daardoor zijn wij genoodzaakt om het traditionele carnavalsprogramma over een andere boeg te gooien.

Ik ben dus geen prins die volle zalen zal trekken, onze feesttent zit in een langdurige lock-down en de anderhalve meter polonaise zullen we ook nog niet kunnen introduceren.

Maar het carnavalsvirus kruipt waar het niet gaan kan.. en dus kunnen we niet voorkomen dat iedereen in en rond ons Leeuwendorp met deze mutant wordt aangestoken.

 

We kunnen een uitbraak van dit carnavalsvirus niet voor zijn.

U kunt dit virus herkennen aan klachten als: -1,5 m bier verlies, de solonaise & plankenkoorts....

Ook al zullen wij dit jaar de publieke ruimtes niet betreden, zullen wij met ons aangepaste programma jullie - online en on the road - niet gaan vervelen!

We hebben er zin in en zijn positief gestemd (en getest)!

 

Alaaf, Alaaf, Alaaf!

 

Prins Pandemie

Pandemie